شاخص آلودگی هوا در حمیدیه به ۵۰۰ رسید-راهبرد معاصر
تخصیص بیش از ۲۰۰۰ ردیف استخدامی جذب اعضای هیئت علمی به دانشگاه‌ها آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۳ در ۱۳ دی ماه برگزار می‌شود باند ترانزیت و توزیع مواد مخدر ۴ استان متلاشی شد جریمه ۳۵۰ هزار تومانی برای خودروهای تک‌سرنشین در اتوبان همت ماجرای خبر دروغ خودکشی دختر یاسوجی چه بود؟ صدور کیفرخواست در پرونده پرویز مافیا شاخص آلودگی هوا در حمیدیه به ۵۰۰ رسید ژاپن برای احیای دریاچه ارومیه ۴.۵ میلیون دلار اهدا کرد زاد و ولد آهوی در حال انقراض در دشت مغان + ویدئو شناسایی ۸۵۰ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور رئیس سازمان محیط‌زیست: فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است تصمیمات جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بهبود نظام سنجش و ارزشیابی آموزشی وزیر بهداشت: ۴۰ هزار نفر در سال به خاطر آلودگی هوا قربانی می‌شوند وزیر آموزش‌وپرورش: تأثیر قطعی معدل در کنکور بازبینی می‌شود عضو شورای شهر تهران: ۸۰ درصد کودکان کار، ایرانی نیستند

شاخص آلودگی هوا در حمیدیه به ۵۰۰ رسید

امروز یکشنبه، ۱۱ آذر شهرستان حمیدیه در خوزستان به عنوان آلوده‌ترین شهر کشور ثبت شد. بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در ایستگاه حمیدیه بر روی عدد ۵۰۰ قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شاخص آلودگی هوا در شهرستان حمیدیه در خوزستان به قدری افزایش یافته که هوای حمیدیه در این روز برای تمامی گروه‌های سنی خطرناک قلمداد شود. PM ۱۰ نوع آلودگی است که این شهرستان را فرا گرفته. ذرات درشت و بزرگتر به نام PM ۱۰ می‌توانند چشم، بینی و گلو را تحریک کنند. گرد و غبار جاده‌ها، مزارع، بستر‌های خشک رودخانه‌ها، کارگاه‌های ساختمانی و معادن از انواع PM ۱۰ هستند.

دو منطقه اقتصادی در استان بوشهر نیز با نوع آلاینده SO ۲ جزو آلوده‌ترین نقاط در کشور بودند. شاخص آلودگی هوا در ایستگاه منطقه ویژه اقتصادی پارس بیدخون و ایستگاه منطقه ویژه اقتصادی پارس ۲ بر روی ۲۰۰ قرار گرفت. امروزه یکی از آلاینده‌های اصلی هوا، گاز ۲ SO است که اثرات جبران ناپذیری بر محیط‌زیست دارد. این گاز در اتمسفر با بخار آب واکنش داده و اسیدسولفوریک تولید می‌کند و موجب ایجاد باران اسیدی می‌شود. از منابع اصلی تولید ۲ SO می‌توان به واحد‌های تشویه سنگ معدنی (Roasting) مس و روی در صنایع متالورژی، نیروگاه‌های برق زغال سنگی، پالایشگاه‌های گاز طبیعی و وسایل نقلیه‌ای که از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنند، اشاره کرد.

همچنین دو ایستگاه کنترل کیفیت هوا در شهر تهران در وضعیت قرمز قرار گرفتند. بدین ترتیب، شاخص آلودگی هوا در ایستگاه فرمانداری شهرری (۱۶۶) و ایستگاه منطقه ۱۵ (۱۶۱) بود. / همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار